خواص بادام هندی چیست؟

خواص بادام هندی چیست؟

خواص بادام هندی چیست؟ بادام هندی نیز مانند سایر آجیل ها دارای فواید بی شماری برای سلامتی است، به همین دلیل مصرف آن تشویق می شود. بادام هندی سرشار از مواد مغذی مختلف و چربی های غیراشباع است.خواص بادام هندی؟آنها حاوی سطوح پایین قند هستند و به عنوان منبع قابل توجهی از فیبر و پروتئین، قابل مقایسه با آنچه در گوشت پخته یافت می شود، عمل می کنند.

علاوه بر این، بادام هندی به دلیل محتوای مس قابل توجهی که یک ماده معدنی ضروری برای رشد مغز و عملکرد سیستم ایمنی بدن است، قابل توجه قرا گرفته است. مغزها و دانه ها منابع غنی آنتی اکسیدان هستند و بادام هندی نیز از این قاعده مستثنی نیست.

8 تا از خواص بادام هندی برای بدن

آجیل بادام هندی، علاوه بر طعم و مزه لذت بخش، فواید بی شماری را ارائه می دهد که شایسته بحث در یک مقاله جامع است. بنابراین در این مطلب به بررسی فواید بادام هندی برای کل بدن می پردازیم. لطفا در حین بررسی این موضوع با ما همراه باشید.

8 تا از خواص بادام هندی برای بدن

1- خواص بادام هندی برای سلامت پوست و مو

متخصصان پوست اظهار می دارند که یکی از خواص بادام هندی کمک به زیبایی مو است.روغن بادام هندی که از این آجیل به دست می‌آید، زمانی که روی پوست سر استفاده می‌شود، به سلامت مو کمک می‌کند. علاوه بر این، مس موجود در روغن بادام هندی به تولید ملانین، رنگدانه مسئول رنگ پوست و مو، کمک می کند و در نتیجه رنگ مو را افزایش می دهد. همچنین به دلیل وجود اسیدهای لینولئیک و اولئیک می تواند بافتی صاف و ابریشمی ایجاد کند. مس موجود در بادام هندی همچنین از تشکیل کلاژن، پروتئینی حیاتی در پوست و مو، حمایت می کند که به آن خاصیت ارتجاعی می بخشد.

2- قلب سالم با مصرف بادم هندی

با قطعیت می توان گفت که افزایش سطح کلسترول بد در بدن مضر است. یافته های تحقیقات معتبر نشان می دهد که ترکیب چربی های غیراشباع در یک رژیم غذایی کم چرب می تواند به کاهش سطوح بالای تری گلیسیرید کمک کند. به طور خاص، یکی از خواص بادام هندی وجود اسیدهای چرب غیراشباع موجود در بادام هندی که به کاهش سطح کلسترول LDL و تری گلیسیرید کمک می کند. به عبارت ساده تر، مصرف بادام هندی خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، سکته مغزی و حملات قلبی را کاهش می دهد.

3. مدیریت و کاهش وزن اضافی با بادام هندی

بادام هندی در مقایسه با سایر آجیل های محبوب مانند بادام زمینی، بادام و گردو، چربی کمتری دارد. با این حال، فواید بادام هندی یک عامل اصلی که به کاهش وزن کمک می کند، تراکم بالای مواد مغذی، محتوای انرژی و فیبر آنهاست که به جلوگیری از گرسنگی برای مدت طولانی تری کمک می کند. اگر به دنبال مزایای کاهش وزن بادام هندی هستید، توصیه می شود  که از انواع خام آن استفاده کنید.

4 .بادام هندی و تاثیر آن بر سیستم گوارش

هرگز اهمیت رژیم غذایی برای حفظ یک سیستم گوارشی سالم را دست کم نگیرید. امروزه تاثیر خواص بادام هندی،آجیل و دانه های مختلف بر سلامت دستگاه گوارش به طور گسترده ای شناخته شده است. روده سالم نشان می دهد که میکروبیوت روده شما که از باکتری های مفید تشکیل شده است، به خوبی تثبیت شده است.

این وضعیت همچنین ممکن است نشان دهنده افزایش جذب مواد مغذی از غذا باشد و با جنبه های مختلف سلامتی از جمله گوارش، عملکرد سیستم ایمنی، بهبود خلق و خو و تسکین التهاب مرتبط است. مصرف منظم آجیل های مختلف، مانند بادام هندی، می تواند با تامین مقادیر متوسط ​​فیبر، ترکیبات گیاهی ضد التهابی معروف به پلی فنول ها، و ارتقای تنوع غذایی که میکروبیوم متنوع روده را تقویت می کند، به سلامت روده کمک کند.

5. خواص بادام هندی برای پر شدن صورت

یکی از موثرترین آجیل ها برای افزایش وزن، بادام هندی است. مصرف منظم بادام هندی همچنین به جوان سازی و شادابی پوست صورت کمک می کند که می تواند برجستگی گونه های شما را افزایش دهد. در واقع، بادام هندی کالری بالایی دارد و به همین دلیل آن را به یک رژیم غذایی افزایش وزن توصیه می کند. در نتیجه، از خواص بادام هندی ،این آجیل مفید می تواند به کل بدن ظاهری پرتر و قوی تر بدهد.

خواص بادام هندی برای پر شدن صورت

6.خواص بادام هندی در طب سنتی

متخصصان طب سنتی معتقدند بادام هندی دارای طبیعتی گرم و خشک است. شربت ماستیک، عسل و ترش از عوامل اصلاح کننده از خواص بادام هندی در شیوه های سنتی محسوب می شوند. بادام هندی فواید زیادی برای سلامتی دارد و سرشار از پروتئین و مواد معدنی ضروری مانند مس، کلسیم، منیزیم، آهن، فسفر، پتاسیم و روی است.

7.خواص بادام هندی برای کودکان

بادام هندی هم برای استخوان ها و هم برای دندان ها مفید است. فسفر موجود در بادام هندی به رشد استخوان و سلامت دندان در طول رشد کودک کمک می کند. علاوه بر این، بادام هندی حاوی مس، منگنز، پتاسیم، کلسیم، آهن، منیزیم، روی و سلنیوم است که به طور قابل توجهی به سلامت استخوان ها کمک می کنند.

8. بادام هندی چقدر برای زنان باردار مفید است؟

بادام هندی به دلیل داشتن آهن زیاد برای زنان باردار مفید است که برای نیازهای آنها در این دوران ضروری است. به گفته متخصصان پزشکی، زنان باردار باید روزانه 27 میلی گرم آهن مصرف کنند. به طور کلی، زنان به طور خاص مستعد ابتلا به کم خونی هستند که اغلب ناشی از کمبود آهن است و این نگرانی در دوران بارداری حادتر می شود زیرا بدن آنها به افزایش تولید خون برای حمایت از جنین در حال رشد نیاز دارد. آهن نقش حیاتی در تولید هموگلوبین دارد. بنابراین، ترکیب بادام هندی در رژیم غذایی در دوران بارداری می تواند به حفظ سطح خونی سالم کمک کند. علاوه بر این، یکی دیگر خواص بادام هندی،کلسیم است که از سلامت ماهیچه ها و استخوان ها در زنان باردار حمایت می کند.

چگونه می توانیم از بادام هندی استفاده کنیم؟

بادام هندی همیشه بدون پوسته به دست مصرف کنندگان می رسد. این به دلیل فرآیندهای لازم است که باید قبل از فروش انجام شود تا لایه خارجی سمی حذف شود. قیمت بالاتر بادام هندی نسبت به برخی آجیل های دیگر به همین عامل نسبت داده می شود. این آجیل وقتی با انواع دیگر مخلوط می شود طعم دلپذیری ایجاد می کند. یکی از ترکیبات خوشمزه شامل کشمش و گردو است. با این حال، طعم آنها به طرز قابل توجهی با شکلات شیری و شکلات تلخ هماهنگ می شود و یک میان وعده خوشمزه را ایجاد می کند. علاوه بر این، بادام هندی یک ماده محبوب در سیب زمینی سرخ شده و سالاد است و به عنوان چاشنی برای مرغ نیز استفاده می شود.

شاید جالب باشد بدانید که تقریباً 10 درصد وزن بادام هندی را نشاسته تشکیل می دهد همین خواص بادام هندی که با گنجاندن آن به ضخامت و قوام سوپ ها و خورش ها کمک می کند.

فواید بادام هندی

چه تعداد بادام هندی را می توان در روز مصرف کرد؟

طعم بادام هندی خامه ای می تواند بسیار وسوسه انگیز باشد و به راحتی می توان در یک وعده زیاده روی کرد. با این حال، متخصصان توصیه می کنند که برای بهره مندی از مزایای سلامتی بادام هندی، نباید روزانه بیش از یک اونس (28.35 گرم) مصرف کرد.

سخن پایانی:

با 8 تا از خواص بادام هندی برای بدن آشنا شدید. می توانید این آجیل خوشمزه را در برنامه غذایی روزانه خود بگنجانید و از مزایای آن لذت ببرید. با این حال، اطمینان از عدم حساسیت به آن ضروری است. این آجیل مانند سایر انواع آجیل در اشکال مختلف از جمله خام، برشته، شور و سایر طعم ها موجود است که کیفیت و تازگی محصول در طعم آن تاثیر بسزایی دارد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *